verlichting

verlichting

VERLICHTING

EEN MEERWAARDE

Naast uw elektrische installatie bieden we ook de mogelijkheid om uw verlichting te realiseren. Zo kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden, in plaats van te blijven zitten met in elke kamer een simpel peertje tegen het plafond kunnen wij zorgen voor alle definitieve armaturen inclusief de plaatsing ervan.

Doorgaands kunnen wij eender welk type spot of armatuur bekomen. Om een keuze te maken in dit grote doolhof van mogelijkheden werken we samen met professionals die u begeleiden bij de keuze hiervan.

Indien u beschikt over een domotica systeem kunnen we knoppen programmeren waarmee u sferen kan oproepen. Met 1 druk op de toets gaan alle aangeloten lampen tegelijkertijd naar de gewenste stand.

RELIGHTING

Relighting betekend het herzien en vervangen van de bestaande lampen in uw bedrijf of woning. Oude lampen verbruiken veel en vaak zijn ze dan ook een ongemerkte kostenpost.

Huidige lampen en armaturen vervangen door LED oplossingen, levert een zeer grote energiebesparing op van 50% tot 80%.. Doordat LED’s ook een veel langere levensduur hebben kan u jaarlijks veel kosten besparen.

LICHTSTUDIE

Voor een nieuwbouwwoning, renovatie of een ander project kan je best een lichtstudie laten maken vooraleer we overgaan tot de eigenlijke van elektriciteitswerken. Licht is heel belangrijk en bepaalt samen met de structuur van het gebouw en het interieur de sfeer die in een ruimte bekomen kan worden.

Een goede inplanting van de lampen is tegelijk functioneel, sfeervol en energievriendelijk. Samen met u maken we een plan op dat voldoet aan uw lichtbehoeften, uiteraard rekening houdend met uw voorkeur, bouwstijl en budget.

Een lichtstudie geeft per ruimte aan welk soort verlichting het best kan worden genomen, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en levensstijl.

ONZE PARTNERS IN VERLICHTING

Delta Light

Delta Light – een Belgisch familiebedrijf – ontwerpt en ontwikkelt architecturale verlichtingsarmaturen.

Integratech

LED partner voor lichtplanner en installateur.

PSM

Design en architecturale verlichtingsarmaturen

Uni-Bright

LED partner voor lichtplanner en installateur.

verlichting buiten
verlichting living
verlichting spot
tuinverlichting
imaginate nijlen

Imaginate BVBA - Paddekotseheide 9 - 2560 Nijlen - BTW BE 0882.558.161