elektriciteit ?

op maat !

Algemene elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een elektricien, geregistreerd aannemer elektriciteitswerken? U kan bij ons terecht voor een elektrische installatie zowel op de klassieke manier, met drukknoppen en teleruptoren (impulsrelais) of met een domotica systeem. Samen met u bekijken we aan welke noden en eisen de elektrische installatie dient te voldoen. Op basis daarvan maken we een voorstel en een offerte. We kunnen u een totaaloplossing bieden en dit niet enkel voor de elektrische installatie maar ook voor de verlichting met bijhorende lichtstudie.

Industrie en KMO

In de sector industriële elektrotechniek verzorgen we nieuwe installaties, onderhoud van installaties en verlichting alsook uitbreiding of verhuizing van bestaande installaties.

Partners

Niko

Niko biedt meer dan 5000 producten en oplossingen aan voor schakelmateriaal, deurtelefonie, lichtregeling en huisautomatisering. Deze zijn bedoeld voor zowel residentiële en professionele omgevingen als woon-zorgcomplexen.

ABB

Europese marktleider op het gebied van laag- en middenspanning producten zoals: verdeel- en meterkasten en modulaire componenten, industriële schakel- en beveiligingscomponenten, automatiserings- en sturingscomponenten en kasten en verdeelborden voor industriële toepassingen.

Legrand

Legrand Group is in België sterk vertegenwoordigd met zijn twee internationale merken: Legrand en BTicino en beschikt over een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod voor verschillende activiteitensectoren, zoals de woningbouw, de tertiaire sector en de industrie.

Schneider Electric

Schneider Electric ontwikkelt verbonden technologieën en oplossingen om energie en processen op veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame wijze te beheren.

elektriciteitswerken zekeringkast
elektriciteitswerken drukknop
elektriciteitswerken verdeelbord
elektriciteitswerken zekeringkast
imaginate nijlen

Imaginate BVBA - Paddekotseheide 9 - 2560 Nijlen - BTW BE 0882.558.161