laadpaal ?

voor uw comfort !

Laadpaal EV

Meer en meer mensen rijden tegenwoordig met een elektrische auto (EV). Om het opladen van een elektrisch voertuig mogelijk te maken laden de gebruikers hun wagen op aan een laadpaal. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om een laadpaal, ook wel EV charger genaamd. 

Heeft u een hybride wagen of rijdt u volledig elektrisch? Dan is een laadpaal een zeer welgekomen toevoeging! Gedaan met enorm lange laadtijden…

Laadpalen zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. Zowel kleine budgetvriendelijke versies tot toestellen die de laatste ”druppel” elektriciteit slim naar de wagen sturen, als voorbeeld, afhankelijk van de geproduceerde zonnestroom. Er zijn toestellen met of zonder display. Bediening en programmering gebeurt via smartphone of webportaal.

Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om een uitgebreide laadinfrastructuur te installeren. Als voorbeeld kunnen er standaard AC gekoppelde laders geplaatst worden, maar ook DC superchargers behoren tot de mogelijkheden. Een DC supercharger laad de wagen in een mum van tijd vol. Laadpassen met beheersoftware kunnen in combinatie met E-Flux en dergelijke.

Wenst u een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen? We komen graag op uw locatie bekijken wat er mogelijk is. Neem gerust contact op!

wallbox laadpaal
laadpaal Alfen
imaginate nijlen

Imaginate BVBA - Paddekotseheide 9 - 2560 Nijlen - BTW BE 0882.558.161