zonnepanelen ?

uw eigen stroom !

Zonnepanelen

Zonnepanelen laten leggen loont vandaag de dag meer dan ooit! Bovendien is het zelf voorzien in uw eigen energiebehoefte een veilige en duurzame investering. Door de dure en onstabiele energiemarkt maakten velen al de stap om een zonnestroominstallatie aan te schaffen.

Wie nog twijfelt over de rendabiliteit, bijvoorbeeld door de komst van de digitale meter hoeft zich geen zorgen te maken. Eigenaars van een PV installatie hebben de mogelijkheid om opgewekte stroom die niet onmiddellijk wordt gebruikt te injecteren in het net. Zo bouw je in de zomer een financieel reserve op. In de donkere wintermaanden geniet u van de financiƫle buffer. Zo is het mogelijk om met voldoende panelen uw energierekening enorm te drukken.

Een stapje verder komen we bij de thuisbatterij. Dit is een accu die gekoppeld is met uw zonnepanelen en uw elektrische installatie. In plaats van overschot van opgewekte stroom naar het net te sturen wordt deze opgeslagen in de batterij om in de avond en ’s nachts terug te verbruiken. Meer informatie hierover kan u hier terugvinden.

Kwaliteit eerst

We verkiezen om enkel te werken met producten die kwalitatief voldoen aan de hoogste standaard. Voor zonnepanelen wil dat zeggen dat we altijd gebruik maken van Tier1 producten. Ook voor de omvormers, batterijen en het bevestigingsmateriaal gebruiken we enkel producten van hoogstaande bewezen kwaliteit.

Elk individueel project wordt uitgebreid besproken en op maat uitgewerkt zodat we voor u de best mogelijke installatie kunnen plaatsen. Op maat van uw behoefte en budget.

Wenst u een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen? We komen graag op uw locatie bekijken wat er mogelijk is. Neem gerust contact op!

verlichting buiten
imaginate nijlen

Imaginate BVBA - Paddekotseheide 9 - 2560 Nijlen - BTW BE 0882.558.161