thuisbatterij ?

Eigen opslag !

Thuisbatterij

Met het capaciteitstarief in aantocht loont het steeds meer om een zogenaamde thuisbatterij te plaatsen!
Uw tarief zal namelijk afhangen van de hoogte stroompiek die u een kwartier lang trekt per maand. (!) Toevallig aan het koken terwijl u wasmachine draait? Misschien nog een droogkast? Komt u een keertje een kwartier boven de 2500 Watt en u valt voor die maand al in een hoger tarief, voor AL uw verbruik van die maand…

Een thuisbatterij kan er voor zorgen dat de stroom boven de 2500 Watt, uit de batterij moet komen, en niet uit het net! Zo kan u comfortabel gelijktijdig toestellen aan zetten zonder in een “hogere schijf” te komen. Ook staan “dynamische tarieven” voor de deur. U zou uw batterij kunnen laden op het goedkoopste moment, om later op de dag te verbruiken wanneer de prijs duur is.

Een thuisbatterij kan in principe zonder zonnepanelen, en met het capaciteitstarief en dynamische tarieven kan ze stand-alone zelfs interresant worden. Echter is het een grote meerwaarde deze te vullen met de stroom van de zonnepanelen.
Een goede installatie kan u voor 80% of meer zelfvoorzienend maken. En met de grillige energiemarkt is het toch rustgevend te weten dat je zelf voor je eigen energie kan zorgen!

Wenst u een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen? We komen graag op uw locatie bekijken wat er mogelijk is. Neem gerust contact op!

verlichting buiten
verlichting living
verlichting living
imaginate nijlen

Imaginate BVBA - Paddekotseheide 9 - 2560 Nijlen - BTW BE 0882.558.161